fbpx
Select Page

Ini ialah kisah Puan Harlina, ibu kepada 3 orang anak.

Beliau seorang isteri dan ibu yang tabah dan sentiasa positif demi mencari solusi berkenaan anak-anak beliau.

Sebagai seorang ibu, Pn Harlina risau dengan perkembangan anak-anak terutamanya masalah anak-anak lelaki yang kini sudah berada pada usia remaja.

Beliau telah cuba beberapa jenama di pasaran produk minda, niat di hati semoga ALLAH ketemukan dengan solusi yang serasi dengan anak-anaknya. Beliau hampa kerana kurang berkesan. Namun ERTI HIDUP seorang ibu tidak pernah kenal erti putus asa dengan pertolongan dariNYA. 

Suatu hari pada 15 Disember 2018, Pn Harlina telah terpandang akan iklan CELiQ di wall facebook beliau.

Beliau yakinkan diri untuk mendapatkan maklumat mengenai CELiQ dari Ust Azman, wakil perunding Inspire Cafe. Setelah berpuas hati dengan penerangan yang diberikan, Pn Harlina beranikan diri untuk mendapatkan CELiQ pada 31 Disember 2018.

13 hari selepas CELiQ diambil sebagai makanan tambahan anak-anak nya, Pn Harlina menghubungi kami semula. Beliau berkongsikan sesuatu…

“Anak form 1 berubah dari seorang yang pemarah kepada lebih tenang justeru dia mula mudah memahami pemahaman guru di kelas. Bangun pagi juga semakin mudah. Walaupun perkembangan dia adalah lebih perlahan berbanding adiknya, tetapi ia sesuatu yang amat positif!

Adiknya pula lebih peka dan fokus semasa guru mengajar dan dia sudah tidak lagi mengeluh malah minat untuk terus belajar walaupun subjek itu subjek yg sukar.”

Berhadapan masalah anak-anak remaja lelaki di zaman teknologi ini, berikan tekanan kepada Pn Harlina dan suami. Namun doa dan usaha tidak pernah putus harap agar ALLAH berikan jalan.
AlhamduliLLAH asbab CELiQ, perubahan yang positif pada anak-anak buat pasangan ini terutamanya ibu sebak, sayu dalam gembira melihat perubahan ini.