Select Page

Sebelum Minum Teh Ni, Asyik Fikir Pasal Berat Badan

Sep,2017

Ini kisah Sarah, seorang pegawai bank di Bangi.

Ini ialah berita terbaru yang kami dapat dari customer yang pernah minum Green Tea Moringa.

Sarah, dia bekerja sebagai seorang pegawai bank, dan memang banyak masa kerja digunakan sambil duduk.

Jadi, bila dah banyak duduk saja, maka kurang masa nya nak cari masa untuk jaga berat badan.

Sarah dapat tahu tentang produk Inspire Cafe – Green Tea Moringa.

Jadi, dia pun cuba minum Green Tea Moringa.

Sarah hanya bancuh 1 uncang Green Tea Moringa dalam jug besar, dan buat sebagai minuma sepanjang hari.

– – –
Minum teh ni tak habis lagi sekotak, ini yang berlaku pada saya.
– – –

Nak tahu apa terjadi pada Sarah selepas amalkan minum teh ni?

Dia periksa berat badannya, turun 3 kg. Ya turun 3 kg.

Terus dia hubungi kami dan bagi testimonial ini sebab seronok sangat.

[ ***Teh ni hanya ada gabungan daun-daun yang khasiatnya memang potong gula yang dapat membantu hilangkan berat badan berlebihan ]

Dapatkan Green Tea Moringa dan Nikmati Kelebihannya sama macam SARAH

Lebih JIMAT 20% bila anda beli di laman web.