“Tunggu dalam kereta je lah. Dahlah kaki nyucuk nyucuk sakit, kebas lagi”

Feb,2018

En Ismail, klien kami ni. Beliau dah lama sakit kaki. Nyucuk-nyucuk sakitnya. Kebas lagi.

Bila dah sakit kaki, tak boleh berdiri lama. Nak jalan jauh sikit lagi lah tak boleh. .

Kenapa boleh jadi macam tu? En Ismail ada kencing manis. Efek dia , dapatnya ke kaki. Sakit, kebas..

Bila pergi mana-mana dengan orang rumah, paling kuat boleh tolong hantar je lah naik kereta. Lepas tu kena tunggu sendirian.

Dah kakinya sakit, untung boleh hantar. Nak jalan lama lama tidaklah.

Staf kami, Fyra syorkan En Ismail order 1 kotak Green Tea Moringa dulu dari kami di InspireCafe.my

Green Tea Moringa ini bukan nya ubat. Cuma gabungan 7 daun herba (ada Daun Moringa, Green Tea, Daun Stevia, Gymnema Sylvestre, Daun Pudina, Mulberry, Teh Rooibos).

Tiada bahan bukan-bukan.

Fyra anjurkan supaya beliau bancuh buat minuman harian. Tapi en Ismail hanya minum sehari 1 uncang je, tu pun sebelah malam sebelum tidur.
AlhamduliLLAH, lepas minum sekotak, kaki dah kurang menyucuk. Kebas-kebas kaki pun dah hilang.

Gula turun dari 15 ke 10.

Diri lama dah boleh, jalan jauh pun dah boleh.

Paling best…dulu terpaksa tunggu dalam kereta. Sekarang dah boleh jalan bersama, teman orang rumah pergi pasar malam…

Harga sekotak RN49.90.

Ada 15 uncang.

Boleh hubungi no berikut (Fyra) 012 652 4077 sekarang untuk bantuan lanjutan. Klik link bawah terus whatssapp

http://nak.la/bolehjalansemula
http://nak.la/bolehjalansemula
http://nak.la/bolehjalansemula

Dapatkan Green Tea Moringa dan Nikmati Kelebihannya sama macam En Ismail

Lebih JIMAT 20%* bila anda beli di laman web.